Over Comme ça

Comme ça is een op en top Belgisch merk met elk jaar twee nieuwe, modieuze collecties. Ontwerpster Karin De Cleir richt haar collecties tot stijlvolle vrouwen vanaf dertig jaar. Van gezellige truien voor in uw zetel tot klassevolle blazers voor op het werk. Tussendoor speelt het merk in op trends en laat het u verrassen door vrouwelijke silhouetten, stijlvolle prints en prachtige kleuren.


Ons Belgische label houdt rekening met vrouwelijke vormen en creëert voor u een betaalbare mode. Algemeen directeur Nancy Frickel: “We houden de prijzen bewust budgetvriendelijk, zónder compromis voor de kwaliteit. We selecteren enkel sterke en duurzame stoffen en zweren bij een perfecte afwerking. Comme ça biedt u een verrassende look dankzij de vlot combineerbare boven- en onderstukken. We pakken ook uit met originele en opvallende eyecatchers die geproduceerd worden in beperkte aantallen. In elk stuk drijft het enthousiasme en de passie boven en dat gevoel geven we u graag mee.”

Ontdek onze collectie

Wie is Comme ça

Het in Kruibeke gevestigde hoofdkantoor is een familiale onderneming die ondertussen ruim 40 werknemers telt. Comme ça werd opgestart door ontwerpster Karin De Cleir. Zij ontwikkelt nog steeds alle collecties. Zowel ontwerp, verkoop en distributie gebeurt in eigen beheer. 

Ontdek onze lookbook
Waar is Comme ça?

Naast dertien eigen Comme ça-boetieks in Vlaanderen, vindt u de kledinglijn van Comme ça ook in een hondertal multimerkenboetieks over heel België. Bij Comme ça stapt u binnen met plezier en komt u nóg vrolijker buiten.

Bekijk verkooppunten
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial