Project Description

Vier basics voor een geslaagde lentegarderobe

De lente is in het land en dan denken wij spontaan aan bloemen, felle kleuren en vrolijke prints. Maar naast al deze leuke, fashionable items moet je ook goede basic stuks hebben om je garderobe te versterken.

Wij zochten vier kledingstukken die deze lente zeker niet mogen ontbreken in je kleerkast.

Licht vestje
Helaas is het in het begin van de lente nog niet warm genoeg om zonder jasje de deur uit te gaan. Daarom mag een dun vestje zeker niet ontbreken, en liefst in een basic kleur zodat je het op vele outfits kan combineren. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een jeansvestje, wat perfect is voor de lentetemperaturen.

Streepjes T-shirt
Streepjes gaan nooit uit de mode. Je hebt eindeloos veel verschillende soorten, in verschillende kleuren en met verschillende diktes van strepen. Tegenwoordig kan het je zelfs combineren met andere prints.

Jeans
Jeansbroeken zitten comfortabel en zijn perfect voor het tussenseizoen en je kan er ook iedere look mee aangaan. Met een paar hakken ga je voor een classy look. Wil je een sportievere of casual look? Combineer je jeans dan met een paar leuke sneakers.

Sneakers
Ook sandalen zijn in het begin van de lente een no go. En steek die winterlaarzen ook maar al in de doos op zolder. Say yes to sneakers! En het aanbod van sneakers is gelukkig oneindig! Er zijn duizenden verschillende soorten, van gepimpte klassevolle sneakers tot heel sportieve paren. Voor ieder wat wils dus!

Geniet van deze looks want voor je het weet is het (hopelijk) te warm om ze te dragen ;-)!