Project Description

Comme ça maakt mondmaskers voor jou!

Must-have item na de lockdown 

Bij comme ça kijken we er al erg naar uit om jullie opnieuw in onze winkels te kunnen ontvangen. Dit natuurlijk niet zonder de nodige voorzorgsmaatregelen van social distancing toe te passen. Een must-have item in deze tijden wordt het mondmasker. Wij beschikken over de tools om deze te maken en willen onze klanten dan graag voorzien van een masker. Maar hoe zit een herbruikbaar mondmasker nu in elkaar?

De juiste stoffen

Hoewel het maken van een mondmasker niet veel ingewikkelder kan zijn dan het maken van een prachtig kleedje hebben we ons toch even geïnformeerd en volgen we de leidraad van de FOD volksgezondheid om onze klanten het correcte beschermingsmateriaal te kunnen aanbieden.
We gebruiken voor onze mondmaskers stoffen van 100% katoen. Deze kunnen gewassen worden in de machine en zijn vooral ook duurzaam.
Voor de binnenzijde gebruiken we een witte stof, de buitenzijde voorzien we van een toffe dessin.

Ruimte voor gebruik filter

We voorzien in onze mondmaskers een ruimte om een filter in te voegen.
Dit kan bestaan uit een koffiefilter, papieren zakdoekjes, maar het meest aangeraden en makkelijkst in gebruik zijn stoffilters van de stofzuiger, hebben we allemaal in huis liggen, niet?
Op deze manier kan je (minstens!) elke dag je mondmasker wassen en voorzien van een nieuwe filter om goed beschermd te zijn.

Gebruiksgemak

Bij Comme ça gaan we nog een stapje verder in het optimaliseren van het mondmasker.
We voorzien een clip ter hoogte van de neus die kan aangespannen worden zodat het masker altijd goed blijft zitten
en zo zijn volledige werking behoudt.

Stay home & Stay Safe

In deze bijzondere tijden staan wij als merk graag voor u klaar. We zijn volop bezig met het produceren van mondmaskers en bij iedere aankoopschijf van 50,-€ sturen wij er u ééntje gratis. In afwachting van de heropening van de winkels, kan u alvast terecht op onze webshop. Heeft u een lichte voorkeur in print, dan kan u die aangeven door je favoriet toe te voegen aan het winkelmandje.

Tot gauw voor wat meer info rond de veiligheidsvoorschriften als straks de winkels terug open mogen,

Zorg intussen goed voor jezelf en voor elkaar,

Het Comme ça team.