Project Description

De ultieme tips voor succesvolle solden

1. Maak een whislist

Beslis op voorhand welke soldenstuks je graag wil aankopen. Zo voorkom je dat je je laat verleiden door het zoveelste zwarte kleedje dat uiteindelijk vanachter in je kleerkast belandt.

2. Stel een vast budget op

Soldenkoopjes moeten koopjes blijven, en geen soldenzorgen worden. Met een vast budget voorkom je dat je meer geld uitgeeft. Eens je in de winkel staat, kan je nog steeds beslissen om je hier wel of niet aan te houden.

3. Solo shoppen?

Verkies je om alleen te gaan winkelen of vraag je toch die vriend(in) met goede smaak mee? Ben je een eeuwige twijfelaar en heb je steeds advies nodig of ben je eerder iemand die goed weet wat je wilt? Baseer je keuze hierop.

4. Vervoersmogelijkheden

Denk ook na over de vervoersmogelijkheden. Wil je met de fiets komen? Hang dan misschien nog even je fietszakken vast. Of kom je toch liever met de auto? Controleer dan nog snel waar je kan parkeren.

5. Kies voor de juiste outfit

Stap de deur uit met een outfit die het shoppen vergemakelijkt. Ben je op zoek naar een passend kleed, neem je hakken dan even mee. Draag daarnaast ook lichtgekleurd ondergoed en voorkom zo een genante vertoning als je uit de pashokjes stapt.

6. Welke winkels?

Som even op welke winkels je zeker bezocht wilt hebben. Op die manier verloopt je uitstap wat vlotter. Zoek hier naar een Comme ça winkel in je buurt.

 

Tijdens het shoppen

1. Pas je soldenstukken

De pashokjes zijn een grote bron van stress tijdens de solden. Ontwijk ze liever niet en pas je soldenstukken voor je ze mee naar huis neemt. Vele handelszaken wisselen namelijk geen soldenstukken. Zo voorkom je dus grote miskopen.

2. Pauzeer op tijd

Shoppen is leuk, en even pauzeren is dat zeker ook. Maak je shopervaring volldig met een fris drankje of een straffe koffie! Het vervolg van je shopuitstap verloopt wel tien keer vlotter!

3. Wees vriendelijk

Ook voor het winkelpersoneel zijn de zomersolden een stresserende en drukke periode. Wees daarom altijd vriendelijk en respectvol tegenover hen. Een glimlach kan soms wonderen doen.

Bekijk de zomersolden!