Project Description

Spontane sollicitatie verkoopmedewerker

Wil je graag werken voor een modieus Belgisch merk? Dan ben je aan het goede adres.
We zoeken geregeld verkoopsters en jij kan hiervoor spontaan solliciteren.

Ben jij iemand die de mode op de voet volgt en zelf graag goed voor de dag komt, dan is deze jobaanbieding misschien wel jouw ultieme droomjob.

Comme ça is een Belgisch modemerk en staat garant voor betaalbare en kwaliteitsvolle damesmode voor elke vrouw vanaf 35 jaar. Het op en top Belgische modemerk combineert trendy silhouetten met stijlvolle prints en prachtige kleuren. Ieder jaar brengt Comme ça twee nieuwe collecties uit.

Functieomschrijving:

Als verkoopmedewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor de klanten. Samen met jouw collega ben jij verantwoordelijk voor het onthaal van de klant. Je houdt ervan stijladvies te geven en streeft er steeds opnieuw naar de klant op zijn wenken te kunnen bedienen. Je werkt graag in team, je legt gemakkelijk nieuwe contacten en je vindt het leuk jouw enthousiasme te kunnen delen met de klant.  Je bent creatief genoeg om alternatieven of bijhorende items aan te reiken en zo de  additionele verkoop te stimuleren. Door jouw klantvriendelijkheid en kennis zorg je ervoor dat elke klant met een tevreden gevoel de winkel buiten wandelt.

 Profiel:

  • Minstens 2 jaar ervaring in de verkoop
  • Affiniteit met mode
  • Flexibele beschikbaarheid
  • Je deinst er niet voor terug om op zaterdag aan de slag te gaan
  • Communicatief sterk
  • Tweetalig

Persoonsgebonden competenties:

Zin voor verantwoordelijkheid
Zelfstandig
Klantgericht
Flexibel
Teamgericht
Sociaalvaardig
Creatief
Commercieel inzicht
Nauwkeurig
Behulpzaam

Heb je interesse? Stuur gerust jouw cv door naar marketing@commeca.be