Project Description

Trendkleuren herfst/winter 2019

Bij de nieuwe modekleuren voor het najaar valt één ding op: veel rood, oranje en roze en vooral bruintinten. Een vrolijk palet kleuren dat je misschien minder snel verwacht voor het najaar.

Rood-roze

Rood is al een paar seizoenen in trek. Deze herfst en winter is het vlammende rood van de chilipeper de kleur. Een felle kleur rood die een sombere winterse dag prima kan opfleuren. Maar ook een diepe donkerrode wijnkleur vervolledigt het kleurepallet. Rood staat chic, verleidelijk, sexy en een tikkeltje mysterieus. Daarnaast combineert het perfect met kleuren die je waarschijnlijk al wel in je kast hebt liggen: zwart, wit, grijs, nude en zelfs roze. Naast rood is ook roze niet weg te denken uit de wintercollectie. Verrassend maar prachtig!

Oranje-bruin

Fel oranje zoals die van cheddar kaas is zeker aanwezig maar ook tijgeroranje dat iets donkerder is zijn heel erg in trek dit najaar. Ook bruin is een must-do! De kleur bruin heeft haar suffe imago afgelopen seizoen al van zich afgeschud en in de herfst en winter van 2019 wordt het alleen maar mooier. Natuurlijk sla je de plank nooit mis met een diep donkerbruin maar wij raden je aan om vooral ook eens tussen de iets lichtere varianten te kijken. Laat je inspireren door je favoriete noten – hazelnoot en amandel bijvoorbeeld – en kies voor rijke materialen. Zeer chic en hedendaags!

Groen-blauw

Het donkergroene kleur van een groen bos is het enige groen dat we vaak zien terugkomen in verschillende kledingstukken van de winter. En blauw, zowel donker als licht, zit zeker tussen de must-wear kleuren! Galaxy blauw of melkweg blauw is dat van de sterrenhemel. De kleur combineert mooi met de roze en rode tinten. Blue stone of blauwsteen is een natuursteen die vaak voor tegels gebruikt wordt. Het is een grijsblauwe kleur met een vleugje groen erin.

Basiskleuren

Naast deze trendkleuren zijn er natuurlijk een aantal basiskleuren die niet mogen ontbreken in je garderobe. Nude, donkerblauw, grijs en zwart kunnen met heel wat trendy kleuren gecombineerd worden en zijn ideaal om je outfit af te maken.

Bekijk onze lookbook voor meer inspiratie!