Project Description

WEEK VAN DE BELGISCHE MODE


 

De Week van de Belgische mode is een samenwerkingsproject tussen de Mode Unie en Creamoda. Afgelopen zaterdag (08/10/2022) ging de vierde editie van de WVDBM van start in gaststad Roeselare en wat een knaller. Wij als op-en-top Belgisch merk zijn trots dat we deel mogen uitmaken van deze editie.

Als Belgisch modelabel zijn wij blij dat er met dit initiatief extra aandacht wordt geschonken aan Belgische mode en Belgische merken. Zo wil de federatie voor zelfstandige modedetailhandel en de Belgische modefederatie voor merken en producenten, meer bewustzijn creëren omtrent de voordelen van het kopen van Belgische mode en van de troeven van het shoppen in een lokale modewinkel.

Dit jaar is Ann Van Elsen (ex-miss België en radiopresentatrice) het gezicht van de Week van de Belgische mode. Comme ça had dit jaar de eer om de ambassadeur van de 4de WVDBM editie te mogen verwelkomen in onze winkel te Roeselare en haar te laten kennismaken met onze prachtige nieuwe wintercollectie.

Bij Comme ça is  kleding voor échte vrouwen de rode draad doorheen ons Belgisch modemerk.  We stemmen onze collectie af op de hedendaagse trends, met behoud van onze eigen touch: vrouwelijke silhouetten, stijlvolle prints en prachtige kleuren. Van casual tops en broeken tot classy outfits, bij Comme ça vind je kleding met een uniek draagcomfort dat uitstekend past bij het leven van een ambitieuze vrouw. Wij bieden een ruime keuze aan maten en pasvormen zodat er altijd items zijn die passen bij jouw wensen. Kledij voor in jouw vrije tijd of voor op het werk? Bij Comme ça is onze dameskleding zo veelzijdig, waardoor je onze collectie makkelijk kan combineren en zo ook kan gaan stylen voor iedere gelegenheid.

In elk ontwerp, elke collectie, elk kledingstuk zit een grote hoeveelheid enthousiasme en passie, een gevoel die wij u ook graag willen meegeven. Kom langs in één van onze Comme ça winkels en laat je betoveren door wat Belgische mode is en kan zijn.

Tot binnenkort!

– Team Comme ça