Project Description

Ook last van ladders in je nylons?

Met deze 7  tips en trics ga je de lente door zonder gaatjes in je panty’s.

 

Met liefde aandoen

Aantrekken doe je met liefde. Rol het been van je panty helemaal op tot je alleen nog het voetje overhoudt. Stop je voet er voorzichtig in (pas op met scherpe nagelrandjes) en stroop heel voorzichtig over je benen omhoog. Zo hoeft je voet niet eerst de hele panty door en trek je met je nagels er geen ladder in.

Goede kwaliteit

Kies een panty met Lycra. Hoe meer Lycra er in een panty zit, hoe beter de pasvorm en hoe minder je eraan hoeft te trekken. In een steunpanty wordt vaak veel Lycra gebruikt.

Versterkte voet

Steekt je grote teen soms door je panty? Dan is het slim om een panty met een versterkte voet te kopen. Dit ‘steviger sokje’ zorgt dat hij niet zo snel stuk gaat.

Grotere maat

Een panty die flink uitgerekt en dus heel strak staat, gaat eerder kapot. Wanneer je lang bent of rondingen hebt is het daarom slim om een grotere maat te kopen dan je normaal hebt.

Voorzichtig wassen

Als je panty een hele dag heeft overleefd, is hij een keeper. Maar hij moet dan nog wel even worden gewassen. Een handwasje is het veiligst. Maar als je hem toch in de wasmachine wilt doen, stop hem dan zeker in een waszakje.

In de vriezer

Spoel je nieuwe panty uit met koud water, knijp het water er uit, stop hem in een plastic zak en laat hem een nachtje in de vriezer. Als je hem de volgende dag uit de vriezer haalt en laat ontdooien, zal hij minder snel stuk gaan. Het is het proberen waard!

Haarlak of nagellak

Toch een gaatje of het begin van een ladder? Een beetje doorschijnende nagellak werkt nog het beste om ervoor te zorgen dat het niet groter wordt. Mocht je een héél klein gaatje hebben dan helpt het soms ook om er wat haarlak op te spuiten.