Over Comme ça

Het magisch gevoel van een nieuwe jurk. De streelzachte stof, perfecte pasvorm en stralende kleuren. Maar na een paar wasbeurten verliest die jurk vaak haar glans. Niet zo bij de collecties van comme ça! Deze kleurrijke mode voor moeders én dochters blinkt uit in topkwaliteit en betaalbaarheid én is bovendien puur Belgisch.

Ontdek onze collectie

Stijlvolle mode

Comme ça ontwerpt elk jaar 2 nieuwe collecties voor vrouwen. Van casual tops en broeken voor in uw vrije tijd tot classy outfits voor op het werk, Comme ça heeft het allemaal. Tussendoor stemmen wij onze collecties ook perfect af op de huidige trends en laat het u verrassen door haar eigen stijl eraan toe te voegen: vrouwelijke silhouetten, stijlvolle prints en prachtige kleuren.

Voor échte vrouwen

Kleding voor échte vrouwen is bij uitstek de rode draad doorheen het modelabel. In ons team hebben we dames met uiteenlopende maten en stijlen. Van daaruit vertrekt elke nieuwe collecte. Comme ça maakt kleding van maatje 34 tot 50 die rekening houdt met vrouwelijke vormen. Onze broeken, jurken en blouses accentueren uw sterke punten en verbergen de in uw ogen kleine minpuntjes, zodat een vrouw straalt op elke leeftijd. De levering van de testcollectie is dan ook een geweldig en spannend moment. Ons team past en test alle nieuwe stukken zodat we zeker zijn van mode die past voor elk lichaam.

Betaalbare topkwaliteit

Dress up, not down, maar dan wél tegen een fair prijsje. Comme ça creëert voor u een betaalbare mode. We selecteren enkel sterke en duurzame stoffen en zweren bij een perfecte afwerking. Verrassende look dankzij de vlot combineerbare boven- en onderstukken. We pakken dan ook uit met originele en opvallende eyecatchers die geproduceerd worden in beperkte aantallen. In elk stuk drijft het enthousiasme en de passie boven en dat gevoel geven we u graag mee.

Trui Comme ça zomercollectie 2024

Vind een Comme ça boetiek in je buurt.

Naast 13 eigen Comme ça boetieks, vind je onze kledinglijn Comme ça ook in een honderdtal multi-merkenboetieks over heel België.
Bij Comme ça stap je binnen met plezier en kom je nóg vrolijker buiten.

Boetieks